Gevonden worden door Google

gevonden worden in Google

Gevonden worden op de eerste pagina van Google, Bing en Yahoo is binnen handbereik!!

Welkom op de site van Ton Mooy, ik heb 17 jaar ervaring met websites, internet en hoe websites op het internet gevonden worden. Heb jij de wens, je website op de eerste pagina van Google te laten verschijnen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ton is gespecialiseerd in vindbare websites, gevonden worden in Google!

Na een – gratis – analyse van je website, bespreken we, waar voor jouw site de benodigde winst te behalen valt.

Doorgaans zijn dat aanpassingen aan de inhoud (content) van de site en een balans van de zoekwoorden in combinatie met de omschrijving. Een en ander om te voldoen aan de voorwaarden van de belangrijkste zoekmachines zoals: Google, Bing of Yahoo!

 

Aan de hand van de analyse kan ik ook zien of de juiste “metatags” in je site staan voor het aansturen van de Robots van Google.

Vaak adviseer ik om een link site aan te brengen! Een link site is een verlenging of extentie van je domeinnaam en verwijst naar een site die domeinnamen vermeld waaraan jouw site gelinkt  is en waar jouw site vice versa  naar terug linkt. Ik heb door mijn werk als webmaster toegang tot zo’n 30 + websites en kan als zodanig in zeer korte tijd meer dan 30 sites aan jouw site koppelen. Lees hier het belang van link sites!!

Na het aanbrengen van de aanpassingen word je site opnieuw aangeboden bij de belangrijkste zoekmachines zoals: Google, Bing en Yahoo.

De eerste resultaten van de aanpassingen zijn vaak al binnen een paar dagen zichtbaar. Binnen  een periode van twee tot drie weken zullen de  meeste resultaten te behalen zijn.

Ik heb ervaring met FTP programma’s en CMS systemen zoals: Dreamweaver, WordPress, Joomla en Pharmeon dashboards, tevens heb ik diverse webshops geoptimaliseerd.

Op de eerste pagina!!

Nu NIEUW een WordPress website compleet met SEO pakket en een vermelding in Google!!

Zie hier een paar voorbeelden van optimalisatie

Staalwijk Tandarts, www.staalwijktandarts.nl heeft mij benaderd met het verzoek om de site beter vindbaar te maken, zodat de site in plaat van op de derde pagina van Google, op de eerste pagina zou verschijnen. Dit op de zoekterm: tandartspraktijk Utrecht en / of  tandarts Utrecht.

Na het inrichten van de linksite: http://www.staalwijktandarts.nl/link_site.html en een aantal aanpassingen aan de trefwoorden en omschrijving was de site al binnen een paar weken te vinden op de eerste pagina van Google.nl

In oktober 2012 ontving ik een mail van tandarts R.C. van der Lugt om zijn website aan te passen zodat hij beter gevonden wordt op de zoektermen: tandartspraktijk Rivierenbuurt en tandarts Rivierenbuurt Amsterdam. Na het inrichten van de link site en het aanpassen van de zoekwoorden aan de omschrijving van de site, was deze al met twee weken zichtbaar op de eerste pagina van Google. tandartsvanderlugt.nl De site maakt gebruik van een dashboard van Pharmeon BV.

Voor de website – www.polderkar.nl –  was er maar een verlangen en dat was op de eerste pagina van Google te verschijnen op de zoekwoorden: bagagewagen huren of bagagewagen verhuur. De site staat al jaren bij de eerste 5 zoekresultaten van Google vermeld. http://www.polderkar.nl/link-site.htm

Door de jaren heen, heb ik voor veel websites een vermelding op de eerste pagina van Google kunnen realiseren.

Ook jouw website kan binnen een paar weken op te eerste pagina van Google verschijnen!!

Contact Ton Mooy Mobiel: 06 15 189 209 of via email: info@first-page-google.nl

First Page Google is onderdeel van Ton Internet Solutions

KvK-nummer 55409741

This site has been designed and optimized for Google by Ton Internet Solutions

uk-flag

English Version of this site

gevonden worden in Google!, First Page Google, eerste pagina Google, op de eerste pagina verschijnen van Google, website optimaliseren, search engine optimization, search engine optimizer, optimaliseren van zoekmachines, website optimalisatie, search results, serps Google search results, first page Google,