SEO Specialist

SEO specialist

Ben je op zoek naar een SEO specialist. SEO staat voor search engine optimization

Oftewel wanneer verschijnt jouw website op de eerste pagina’s van de zoekmachines  zoals bijvoorbeeld Google bij het ingeven van de door jouw gekozen zoekwoorden.

Het is een feit dat bezoekers van zoekmachines niet verder kijken dan de eerste pagina met zoekresultaten!

Mijn naam is Ton Mooy; ik ben sinds 2001 actief als website ontwikkelaar en SEO specialist.

Om een website optimaal te laten presteren bij de grootste zoekmachines, zoals Google en Bing, dienen er een aantal zaken op goed orde te zijn

Alleen wanneer een site goed in balans is, beschikt over de juiste omschrijving die ook betrekking heeft op je producten en of diensten en en die ook weer betrekking heeft op de tref – of zoekwoorden die je hanteer, kan een site hoog scoren in de zoekmachines.

Tevens spelen de Metatags een sleutelrol bij het aansturen van de robots van Google!

Voeg hier aan toe dat je site dient worden aangemeld bij de grootste zoekmachines, zoals Google en Bing.

Als laatste speelt het hebben van een link site die “back links ” heeft naar andere websites een sleutelrol, Ik beschik als webmaster over toegang tot meer dan dertig websites en kan als zodanig in een razend tempo meer dan dertig sites naar jouw site laten linken.

Ik heb ervaring met Dreamweaver, WordPress, Joomla en Pharmeon dashboards, tevens optimalisatie aan webshops gerealiseerd.

Door de jaren heen, heb ik voor veel websites een vermelding op de eerste pagina van Google kunnen realiseren.

Voor de website – polderkar.nl –  was er maar een verlangen en dat was op de eerste pagina van Google te verschijnen met de zoekwoorden bagagewagen huren, of bagagewagen verhuur. De site staat al jaren op de eerste 5 zoekresultaten van Google vermeld.

Tandarts van der Lugt, had een sterk verlangen om gevonden te worden op de zoekwoorden:  tandarts rivierenbuurt. Zijn site staat al weer een jaar bij de eerste vijf vermeldingen bij Google.

Staalwijk tandarts heeft mij benaderd om van de derde pagina op te klimmen naar de eerste pagina van Google met de zoekwoorden: tandartspraktijk Utrecht of tandarts Utrecht. De site staat al sinds 2012 op de eerste pagina bij de eerste 5 vermeldingen van Google.

Ook jouw website op de eerste pagina van Google behoort tot de mogelijkheid!

Op basis van een gratis analyse van je website bespreek ik met jou de mogelijkheden hoe jouw klanten je beter kunnen vinden.

Meer weten? Neem dan nu contact met mij op. Ook jouw website kan binnen een paar weken op te eerste pagina van Google verschijnen.

Ik werk vanuit huis in  Velsen Noord, Noord-Holland maar ben te allen tijde bereid om jou als klant op je locatie op te zoeken.

Ton Mooy mobiel: + 31 6 15 189 209 Email: info@seo-specialist-gezocht.nl

First Page Google maakt deel uit van  – Ton Internet Solutions –

Kamer van Koophandel: 55409741

This site has been designed and optimized for Google by Ton Internet Solutions