Wie ben ik

Mijn naam is Ton Mooy, Ik heb me gespecialiseerd  in SEO – search engine optimization. Anders gezegd het optimaliseren van websites voor de zoekmachines. Ik heb 14 jaar ervaring met websites internet en hoe websites gevonden kunnen worden op het net!

Het is bekend dat bezoekers van zoekmachines niet verder kijken dan de eerste tien zoekresultaten. Vandaar de wens van iedere website eigenaar om op de eerste pagina van bijvoorbeeld Google te verschijnen. Dit met de door de website eigenaar aangegeven zoekwoorden.

In 1994 maakte Ton voor het eerst kennis met internet, door met een modem in te loggen via een telefoonlijn en zo verbinding te maken met een elektronische mailbox (MAXDAT) voor het uitwisselen van informatie.

In 2000 volgt Ton in Malaga, zuid Spanje een opleiding websites ontwerpen en een opleiding voor het optimaliseren van websites, zodat deze beter gevonden kunnen worden in de zoekmachines.

Sinds 2001 is hij actief in het maken van websites en het optimaliseren van websites voor zijn klanten in de zoekmachines.

Met Google als belangrijkste zoekmachine, heeft Ton zich gespecialiseerd in het realiseren van zoek resultaten in Google.

Opvallend is dat sites door mij geoptimaliseerd vaak meerdere vermeldingen hebben op de eerste pagina van Google, waardoor de site dan ook prominent aanwezig is.

Nu NIEUW een WordPress website compleet met SEO pakket en een vermelding in Google!! klik

Door de jaren heen, heeft Ton voor veel websites een vermelding op de eerste pagina van Google kunnen realiseren. Kijk mijn link site!

Voor de website – polderkar.nl –  was er maar een verlangen en dat was op de eerste pagina van Google te verschijnen met de zoekwoorden bagagewagen huren, of bagagewagen verhuur. De site staat al jaren op de eerste 5 zoekresultaten van Google vermeld.

Tandarts van der Lugt, had een sterk verlangen om gevonden te worden op de zoekwoorden: tandarts rivierenbuurt of tandartspraktijk Rivierenbuurt Amsterdam. Zijn site staat al weer een jaar bij de eerste vijf vermeldingen bij Google.

Staalwijk tandarts heeft mij benaderd om van de derde pagina op te klimmen naar de eerste pagina van Google met de zoekwoorden: tandartspraktijk Utrecht of tandarts Utrecht. De site staat al sinds 2012 op de eerste pagina bij de eerste 5 vermeldingen van Google.

Meer weten? Neem dan nu contact met mij op. Ook jouw website kan binnen een paar weken op te eerste pagina van Google verschijnen.

Ik werk vanuit huis in  Velsen Noord, Noord-Holland maar ben te allen tijde bereid om jou als klant op je locatie op te zoeken.

Ton Mooy mobiel: + 31 6 15 189 209 Email: info@seo-specialist-gezocht.nl

First Page Google maakt deel uit van  – Ton Internet Solutions –

Kamer van Koophandel: 55409741